Welkom bij Casa Cosi Woonwinkel

De UrbanSofa specialist van Flevoland en omstreken met persoonlijke aandacht! 

Dé Premium UrbanSofa Dealer van Flevoland en omstreken

Bij Casa Cosi bekijk je de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts. Jij bent van harte welkom in onze showroom in Almere.

Creëer de perfecte bank

Stel je eigen unieke bank samen door de vele mogelijkheden. Een nieuwe bank kopen doe je niet dagelijks. Daarom adviseren wij jou graag bij het maken van de juiste keuze.

Laat je inspireren

Bij ons krijg je de volle aandacht om jouw droom interieur te creëren. Kom eens langs! De koffie staat niet klaar, maar wordt vers gezet!  

UrbanSofa vector zwartwit

Over Ons

Casa Cosi Woonwinkel is de mooiste woonwinkel in Flevoland en omstreken. In onze sfeervolle winkel kan je terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe je zelf een bank geheel naar jouw eigen wens kan samenstellen. Wij helpen je daarbij graag. Wist je ook al dat wij huizen en appartementen van klein tot groot inrichten? We helpen je van A tot Z en denken graag met je mee.

Daarnaast zijn wij er ook voor iedereen die gelooft in het positieve effect van hospitality, waardoor mensen zich prettiger voelen en daardoor efficiënter werken, langer verblijven en meer genieten. Met andere woorden, een succesvol restaurant of productief kantoor ontstaat alleen wanneer je het concept rondom de gebruiker ontwikkelt. Om het juiste gevoel te creëren zijn hospitality en sfeer belangrijke ingrediënten. En dat die gebruiker een gast, klant, bewoner of medewerker is maakt hierbij niet uit. Iedereen verdient een prettige, gastvrije en sfeervolle omgeving. Wij hebben daarom als doel om zoveel mogelijk “succes and happiness in hospitality” te creëren.

Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor jou klaar staan. Tevens komen wij jouw bestelde artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Bezoek onze showroom EN laat je inspireren

Tafels

Richmond Interiors Salontafel

Banken

Paiting the past

Klokken

 

kasten

KUSSENS

Outdoor

carpetten

tafels

stoelen

 

fauteuils

Casa Cosi is de mooiste woonwinkel in Almere en omstreken.

Wij zijn dealer van vele bekende merken en komen ook bij jou thuis of op locatie op kantoor of projecten om te adviseren, in te richten en te stylen.

× Chat