InterieurBlog

Dè interieurblog vol ideeën, tips en wooninspiratie die je gaat helpen een sfeervol, natuurlijk en gezellig thuis te creëren. Lees hoe je verschillende woonstijlen kunt combineren, welke verf en kleuren je kan combineren, de laatste woontrends en nog veel meer!

Veel leesplezier, liefs Manon

Manon

Nieuwe bank kopen

Nieuwe bank kopen

De bank is het middelpunt van onze huizen, waar we ontspannen na een lange dag werken en quality time doorbrengen met onze geliefden. Maar soms voelt die vertrouwde oude bank niet meer zo comfortabel als vroeger en vragen we ons af of het niet tijd is voor een nieuwe....

Lees meer
De Magie van Ronde Spiegels

De Magie van Ronde Spiegels

“De Magie van Ronde Spiegels: Een Tijdloze Toevoeging aan Jouw Interieur” Spiegels zijn niet alleen leuk om jezelf in te bewonderen, maar ze kunnen ook een verbluffende visuele impact hebben op je interieur. Een vorm die de laatste jaren aan populariteit heeft...

Lees meer

Interieur advies

Wist je al dat wij ook appartementen en huizen van klein tot groot inrichten, We helpen je van A tot Z en denken graag met je mee.

Daarnaast zijn wij er ook voor iedereen die gelooft in het positieve effect van hospitality, waardoor mensen zich prettiger voelen en daardoor efficiënter werken, langer verblijven en meer genieten.
Met andere woorden, een succesvol restaurant of productief kantoor ontstaat alleen wanneer je het concept rondom de gebruiker ontwikkelt.
Om het juiste gevoel te creëren zijn hospitality en sfeer belangrijke ingrediënten. En dat die gebruiker een gast, klant, bewoner of medewerker is maakt hierbij niet uit. Iedereen verdient een prettige, gastvrije en sfeervolle omgeving. Wij hebben daarom als doel om zoveel mogelijk ‘success and happiness in hospitality’ te creëren.

Dus wil jij interieur advies om je #kantoor #hotel #school #ziekenhuis #restaurant #wachtruimte etc, in te laten richten, dan ben je bij Casa Cosi Woonwinkel aan het juiste adres!

#happiness #success #hospitality #interieur #woonwinkel #advies

× Chat